Kriminalističko Policijska Akademija

Započela Rush 27.11.2007. 18:47

Jel aktuelna jos ova tema? Imam par pitanja? Kad ide proveravanje osobe i kolko bude upisanih odprilike mislim koliko da li se zna je proslo prijemni ili da li jos prijemni traje? Jer drugarica je bila na jednom prijemnom gdje jih je bilo navodno 30 ukupno. malo vise od pola jih je proslo...

Pol:

Hej da li mozes da mi das vise informacija o ovom fakultetu, zavrsavam srednju i najveca zelja mi je da upisem kpu❤️

Citat: bogdanovicn poslato 24.10.2024. 20:21Hej da li mozes da mi das vise informacija o ovom fakultetu, zavrsavam srednju i najveca zelja mi je da upisem kpu❤️
Ako si dobila neke informacije molim te podeli sa mnom :flower:

Citat: svejeokej poslato 22.01.2023. 00:05Pre svega, nebulozno je pričati o vezama i ko kako upada na KPU. Lično smatram da trudom i zalaganjem itekako može da se upiše bez ikakve veze i pomoći. Ove godine su primili znatno više studenata na sva tri smera, garantuju vam osiguran posao nakon završetka. Naravno uslovljeni ste da ako ga ne završite u roku morate otplatiti odredjenu sumu novca za koju ni ja nisam sigurna koliko tačno iznosi. Za moj smer, kriminalistiku, potrebno je položiti test opšte informisanosti, test iz srpskog i fizicko. Savetujem vam da idete na pripremnu nastavu jer je meni dosta pomogla, doslovno vas upute šta i kako treba da spremite i na šta da obratite pažnju, pogotovo za fizicko. Preduslov za izlazak na sam prijemni ispit je psiho test i zdravstveni pregled koji se obavljaju otprilike 7 dana pred prijmeni. Da napomenem, da ako imate veću dioptriju, ortopedske probleme i tome slično, vrlo su male šanse da prodjete. Možda čak i polovina tu bude disfalifikovana. Test iz srpskog meni zista nije bio težak, mada spremala sam ga od novembra uz pomoć privatnog profesora. Opsta inf. je nešto individualno i za istu nikad nećete znati da li ste spremni. Fizićko je po mom mišljenju zaista smešno i svako uz malo truda i angažovanja može da skupi tih neophodnih 8 poena za prolaz. Mogu do sutra pisati, šta god da vas zanima a da nisam spomenula pitajte 😁
Koja je neka granica za dioptriju? Ne mogu nigde da nadjem tu informaciju.