Zdravo svima
Da li je neko dobio termin polaganja za januar ili februar (Bg)? Prijavljena sam u prvoj polovini decembra i računam da je već trebalo da dobijem termin, ali termina nemaaa
Imam rok da položim do sredine februara i sad se već izuzetno nerviram jer, kako stvari stoje, ako mi zakažu za neki termin u februaru ispit, neću imati vremena za popravni, već ću sve morati iz cuga da položim (da li je neko imao takvo iskustvo, tj. da li postoji mogućnost popravnog za neki predmet u takvom slučaju?).
O samom učenju ne znam šta da kažem, prolazim i skriptu i knjigu i pravim svoju ispravljajući i dopunjujući neke stvari iz ove skripte sa foruma, ako stignem sve delove da odradim i ako položim, postaviću. Najteže mi je kancelarijsko koje sam prošla 2 puta i diskutabilno mi je koliko znam, a uopšte mi nije jasno, da li treba da učim kancelarijsko i iz starog priručnika, delove koji nisu u novom (skoro sve)? To mi je tek suludo, jer ukoliko pitaju i to, onda postupaju suprotno novoj uredbi kojom su utvrđena pitanja i obuhvat i niko živi ne može biti siguran da će položiti i šta sve treba da sprema