Državni stručni ispit – iskustva

Započela super 24.02.2008. 17:21

Nemojte ostavljati mejl adrese na temi!

članica
Citat: SmileNS poslato 26.12.2024. 16:48Mister, kad polažeš?
Još uvek čekam termin, nadam se da ce mi stici za januar.

Samo se glupanu život čini jednostavnim
Moguće da nema polaganja sad do kraja godine, pa tamo posle od 8. januara kreću opet. Super, imaš još vremena, taman da iskoristiš i neradne dane :clap:
-ᏒuКᕱ КԾϳᕱ Ꭰᕱϳꂅ uᏉꂅК ϳꂅ ᎥᏃภᕱᎠ ᏒuКꂅ КԾϳᕱ ᎵᏒᎥოᕱ.

članica
Citat: SmileNS poslato 26.12.2024. 15:54Mi nismo, jer je bila mala učionica, nas 7-8 na kružnom stolu i sve je gledala kad postavi pitanje. Dok mi pišemo odgovor, ona stoji i gleda. Ma, nije moglo nigde, kad pogledaš, samo na pismenom.

Ps. radno se piše odgovor na jedno pitanje i daš joj papir kad odgovoriš, što znači da je bilo delimično usmeno, jer je i usmeno propitivala one koji nisu dali dovoljno odgovor na pitanje.

U prevodu, ko zna koliko komisija ima. :shock:

Pa to kazem ne znas sta ce kome da padne, zato nisam ovde nista uzimala zdravo za gotvo u smislu,samo bih se lazno nadala ,ovako poenta je samo uciti pa sta ti zapadne... ustavno smo odgovarali 1 na 1 vise pitanja ali lik je bio skroz oke, a ostalo nas nekoliko, npr radno nije pitala jedno pitanje nego 3 plus nekog i podpitanje tkd...

Poštovana koleginice,

da li mogu da te zamolim da mi posaljes svoje skripte za učenje Drzavnog ispita.

sve čestitke na polazenom ispitu.

pozdrav Marko Miladinović
evo i mail: [email protected]

članica
Citat: djavo994 poslato 09.01.2025. 15:11Poštovana koleginice,

da li mogu da te zamolim da mi posaljes svoje skripte za učenje Drzavnog ispita.

sve čestitke na polazenom ispitu.

evo i mail: [email protected]

Ej imas ovde na forumu na strani 448 skriptu

Poštovani drugari,
da li neko moze da mi pošalje skripte za učenje drzavnog ispita?

mail: [email protected]

ko moze, hvala puno

-
Da li neko može da mi kaže koliko se čeka poziv za polaganje? Hvala.

Samo se glupanu život čini jednostavnim
Citat: AnaP22 poslato 12.01.2025. 14:33Da li neko može da mi kaže koliko se čeka poziv za polaganje? Hvala.
Ja sam termin dobila posle mesec dana, a polagala posle skoro 2 meseca od prijave
-ᏒuКᕱ КԾϳᕱ Ꭰᕱϳꂅ uᏉꂅК ϳꂅ ᎥᏃภᕱᎠ ᏒuКꂅ КԾϳᕱ ᎵᏒᎥოᕱ.

-
Citat: SmileNS poslato 12.01.2025. 18:20Ja sam termin dobila posle mesec dana, a polagala posle skoro 2 meseca od prijave
Hvala na odgovoru.

članica
Pol:
Zdravo svima :) Da li je neko dobio termin polaganja za januar ili februar (Bg)? Prijavljena sam u prvoj polovini decembra i računam da je već trebalo da dobijem termin, ali termina nemaaa :cry: Imam rok da položim do sredine februara i sad se već izuzetno nerviram jer, kako stvari stoje, ako mi zakažu za neki termin u februaru ispit, neću imati vremena za popravni, već ću sve morati iz cuga da položim (da li je neko imao takvo iskustvo, tj. da li postoji mogućnost popravnog za neki predmet u takvom slučaju?).
O samom učenju ne znam šta da kažem, prolazim i skriptu i knjigu i pravim svoju ispravljajući i dopunjujući neke stvari iz ove skripte sa foruma, ako stignem sve delove da odradim i ako položim, postaviću. Najteže mi je kancelarijsko koje sam prošla 2 puta i diskutabilno mi je koliko znam, a uopšte mi nije jasno, da li treba da učim kancelarijsko i iz starog priručnika, delove koji nisu u novom (skoro sve)? To mi je tek suludo, jer ukoliko pitaju i to, onda postupaju suprotno novoj uredbi kojom su utvrđena pitanja i obuhvat i niko živi ne može biti siguran da će položiti i šta sve treba da sprema :rolleyes:

Zdravo svima. Ja imam sada 16.01. ,prijavila sam se u oktobru,a saznala za termin 27.12.2024 godine.

članica
Citat: Milsika poslato 13.01.2025. 19:05Zdravo svima. Ja imam sada 16.01. ,prijavila sam se u oktobru,a saznala za termin 27.12.2024 godine.
Srećno i javi utiske!

članica
Citat: brokolica poslato 13.01.2025. 13:57Zdravo svima :) Da li je neko dobio termin polaganja za januar ili februar (Bg)? Prijavljena sam u prvoj polovini decembra i računam da je već trebalo da dobijem termin, ali termina nemaaa :cry: Imam rok da položim do sredine februara i sad se već izuzetno nerviram jer, kako stvari stoje, ako mi zakažu za neki termin u februaru ispit, neću imati vremena za popravni, već ću sve morati iz cuga da položim (da li je neko imao takvo iskustvo, tj. da li postoji mogućnost popravnog za neki predmet u takvom slučaju?).
O samom učenju ne znam šta da kažem, prolazim i skriptu i knjigu i pravim svoju ispravljajući i dopunjujući neke stvari iz ove skripte sa foruma, ako stignem sve delove da odradim i ako položim, postaviću. Najteže mi je kancelarijsko koje sam prošla 2 puta i diskutabilno mi je koliko znam, a uopšte mi nije jasno, da li treba da učim kancelarijsko i iz starog priručnika, delove koji nisu u novom (skoro sve)? To mi je tek suludo, jer ukoliko pitaju i to, onda postupaju suprotno novoj uredbi kojom su utvrđena pitanja i obuhvat i niko živi ne može biti siguran da će položiti i šta sve treba da sprema :rolleyes:

Pazii,to sto ti moras da polozis do polovine februara nema veze,msm vide oni svakako.. mene su prijavili oko polovine oktobra a polagala 24.12. jednostavno nema pravila i nemoj da se brines oko toga,kad bude bilo je, i tvoji sa posla ne mogu nista da kazu povodom toga jer nije do tebe... sto se tice skripti moj ti je savet da prestanes da gubis vreme dopunjavajuci i ispravljajuci,skripta koja je ovde postovaljena je sasvim dovoljna i dobra je (vecina nas je ucila iz te skripte i polozilo je,npr ja), tkd moj ti je savet samo da ucis i obnavljas sto vise ,batali sve ostalo uci samo iz skripte i to je to... sto se tice kancelarijskog ja sam ucila iz skripte (radjena je po novoj knjizi samo su dva tri pitanja iz stare,stambilj,pecat..)