O čemu razmišljate V

Započela milica15 30.04.2022. 21:23

Tako mi moje roze boje.
Pol:
ja danas po kući opet u majici na bratele
baš je prolećee 🐥

iii jel beše pravilno bretele
teaching my cat how to write 'cause life is not just meow meow

članica
Dođem na forum, vidim tako neke teme, shvatim iznova zašto mi je pojam braka i vezivanja na taj način toliko odbojan, da su emocije/ljubav kamen spoticanja i da mi je zaista drago što živim u vreme kad žena može sama da "napravi" i odgaja dete bez prisustva muškarca prema kome ima određena prava/obaveze  :mda:

Mir, stabilnost, Heroj
Citat: ljubičicatratinčica poslato 28.12.2022. 13:54Ne znam, a baš sam se radovala sankanju  :sad9:
"All men dream: but not equally. Those who dream by night in the dusty recesses of their minds wake up in the day to find it was vanity, but the dreamers of the day are dangerous men, for they may act their dreams with open eyes, to make it possible."
https://www.youtube.com/watch?v=ARDhJ2dpuYU

Mir, stabilnost, Heroj
Citat: -miss unknown- poslato 28.12.2022. 14:23Dođem na forum, vidim tako neke teme, shvatim iznova zašto mi je pojam braka i vezivanja na taj način toliko odbojan, da su emocije/ljubav kamen spoticanja i da mi je zaista drago što živim u vreme kad žena može sama da "napravi" i odgaja dete bez prisustva muškarca prema kome ima određena prava/obaveze  :mda:
"All men dream: but not equally. Those who dream by night in the dusty recesses of their minds wake up in the day to find it was vanity, but the dreamers of the day are dangerous men, for they may act their dreams with open eyes, to make it possible."

Mir, stabilnost, Heroj

Just hanging around
Pol:
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima potpuno je slučajna

luđa nego Hamlet kada duva vetar
>neurodivergent insurgent<
If you're not a formidable force, there's no morality in your self control.

članica
Pol:
Citat: BockicaVockica poslato 28.12.2022. 14:14ja danas po kući opet u majici na bratele
baš je prolećee 🐥

iii jel beše pravilno bretele
Bretele, dabome. Kakve crne bratele :bored: Brate, braćala, bratele.
...You got that medicine I need...

članica
Mobilni koji je upao u vodu, jel stvarno može da ga spasi pirinač?  :mrgreen:
❤️1986❤️

Just hanging around
Pol:
Ako ti mobilni upadne u vodu, najverovatnije će se ugasiti, nikako ne smeš da dođeš u iskušenje da pokušaš odmah da ga upališ, ili još gore da ga staviš na punjač. Najpametnije je da ga odneseš u servis da ga oni otvore i osuše unutra, a to sa pirinčem možeš da probaš, može da pomogne, sigurno neće da naškodi. Trebalo bi par dana da stoji u pirinču. Mada je to bilo efikasnije dok su mobilni mogli lako da se otvore i rastave, pa da se tako u delovima stavi u pirinač.

Tako mi moje roze boje.
Pol:
To s' pirinčem je i osmišljeno baš zbog telefona koji ne mogu da se rastave.
Ranije je bilo prosto, povadiš sve odmah i sušiš fenom, sastaviš, radiii!  :ljupko:

Doduuuuše,  moj tata multitasking kućni majstor sveznalica, rastavi lagano i ove sad. ;D :hart:
teaching my cat how to write 'cause life is not just meow meow

Just hanging around
Pol:
To nije tačno, fen samo razduva vodu i onda se uvuče između komponenti, posle je još teže osušiti. Pirinač je hidrofilan i upija vlagu. Što je bliži kontakt sa mestom gde je vlaga ušla, to je pirinač efikasniji. Još efikasnije su one silikagel kuglice koje se ubacuju u kesicama u kutije sa raznim proizvodima u koje ne sme da dospe vlaga.

It is beyond my control. Lvl 37
Pričam sa drugom o ovim osveživačima prostora što koristim godinama. I uvek isti anti tobaco uzmem. I on mi kaže kako je kupio i super mu je. I ja brže bolje odem u Maxi, njega naravno nema. I pošto mi treba anti tobaco uzmem narandža - cimet (kontam i u cigan mali bi izvukao mirise, i pojačam na peticu ofc. Kontam da ću da se ugušim ako uskoro ne napustim stan.  :rolleyes:
⭐Ništa površno i mlako. Samo dobra energija i čist vajb⭐

članica
Pol:
Citat: BockicaVockica poslato 28.12.2022. 13:50Tema: Gde žurite?
Služi samo za ismevanje i pljuvanje po članicama koje im se ne dopadaju.

Valjda će se to pročistiti, baš ruži najnovije poruke.

Bože, zaludnih...

luđa nego Hamlet kada duva vetar
Jel' postoji neko ko se profesionalno bavi organizacijom i declutteringom u Beogradu?  :confused:
>neurodivergent insurgent<
If you're not a formidable force, there's no morality in your self control.