Hallitseva pikashakin Suomen mestari KvM Toivo Keinänen sijoittui komeasti kahdeksanneksi Puolan Katowicessa 17.12.2021 pelatussa pikashakin EM-kilpailussa! Kilpailuun osallistui yhteensä peräti 529 pelaajaa.

Pronssimitalikin oli varsin lähellä, sillä Toivo saavutti saman pistemäärän (16,5/22) kuin pronssimitalisti! Vaikka mitali matkasikin lopulta vertailulla venäläiselle SM Anton Demchenkolle, on Toivon tulos kilpailussa kuitenkin erinomainen lähtösijoitus (37.) huomoiden!

Toivo on hallitseva Suomen mestari pikashakin ohella myös nopeassa sekä normaalein miettimisajoin pelattavassa shakissa

Euroopan mestaruuden voitti isäntämaan SM Jan-Krzysztof Duda, jolle Toivo joutui taipumaan keskinäisissä peleissä lukemin 2-0. Isäntämaan kaksoisvoiton täydensi SM Maciej Klekowski.

Kilpailun täydelliset tulokset löytyvät kisasivuilta ja Chess-Resultsista.

Toivo pelasi osan kilpailusta livelaudoilla. Pelit ovat nähtävissä esimerkiksi Chess24:n kautta.

Toivon urakka jatkuu tänään alkavassa nopean shakin EM-kilpailussa. Toivotamme hyviä siirtoja Toivolle tähänkin kilpailuun. Nopean shakin EM:n livepelejä voi seurata täältä.