11. sınıf YKS başlangıcı için geç mi?

FWs3v3n

Femtopat
Merhaba dostlar, 11. sınıf öğrencisiyim, meslek lisesinde okuyorum. YKS için çalışmaya başlamak istiyorum. Meslek lisesinde olduğum için AYT konularını okulda görmüyoruz. TYT temelim az da olsa var yani. 15 tatilde çalışmaya başlayacağım. Bu sene TYT'yi bitirip yazın AYT'ye başlamayı düşünüyorum. Sizce geç mi kaldım? Çevremde geç kaldığımı söyleyen çok kişi var ama ben düzenli çalışıp yetişeceğimi düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Meslek lisesi mezunuyum tekrar sınava hazırlanıyorum 2 sene geriye gidebilsem eşek gibi oturur burnum kanayana kadar çalışırdım.

Hiçbir şey için geç olduğunu düşünmüyorum. Ama TYT hemen bitecek bir şey değil o yüzden yazın hem TYT'den hem de AYT'den ilerlersin. Ben de 11'den 12'ye geçtiğim yaz çalışmaya başlamıştım. Eğer kendine düzen oluşturabilirsen çok rahat şekilde konuları yetiştirirsin ve çalışmaya bol vaktin olur.

Geç olup olmaması hedefine göre değişir. Eğer derece gibi bir hedefin yoksa bu sene sadece TYT Matematiği bile sağlamlaştırsan (25-30 net) yeterli olur.

Yeni konular

Geri
Yukarı