Citat: codename_ poslato 25.11.2024. 20:31Da li je crux 10g kolagena po kesici?
Jeste.
Iščitala sam temu pa sam se za njega odlučila a i komšinica mi je rekla da je pila i da je zadovoljna i da bi ponovila pa nam je ona naručila za 3 meseca tako da se isplatilo i za poštarinu i popust. Sada pravim pauzu mesec dana i evo razmišljam se da li opet Crux ili neki koji ima tip II u sebi pošto mi je najpotrebnije za zglobove a dvojka je baš za to najviše.
Od ovog šta sam primetila ... da je kosa sjajnija ali nije stalo opadanje (što nije čudno, ima tu još faktora nije kolagen čarobni štapić), nokti su se oporavili, nema više listanja kao do skoro a uvek su bili super, nego od sto puta preležanog kovida odoše u đavola.
Koža ... pa ona je uvek lepa tako da tu ne znam da li je imalo efekta. Možda mizerno na čvrstinu kože tela uticalo.
Zglobovi i dalje krcaju ali recimo šta sam primetila ... kada ručno seckam krompir pa taj položaj prstiju ili banalno, mešam fil ... do skoro su mi se jako grčili prsti i šaka uopšte i onda se ukoči, zaboli. Sada toga nema tako da verujem da je kolagen uradio tu šta je trebalo.