majapp, bravo na izboru
ja sam do sad na clixsense uzela oko 130$
javi da ti dam neka uputstva za cs i jos neke tips & tricks
CitatJa sam se uclanila na sajt pre par dana i mogu vam reci da je skroz ok, ali su pare smesne...
kad pocnu da pristizu cekovi i nisu tako smesne. treba dobro prouciti sve mogucnosti
CitatLjudi, ne zamlacujte se sa tim sajtovima!! Govorim iz iskustva!! Ja sam prosle godine pokusala i bezveze sam se mucila 3 meseca. Cak sam imala i direktne referale i plus sam kupovala.. To je takvo gubljenje vremena. Cak i kada sam zaradila 10$, htela sam da ih prebacim na svoj racun. Naravno, nista od toga.. Cula sam da su pre 10-ak godila ljudi stvarno zaradjivali...ali sada vise ne..
ne, naprotiv, sada je lakse. trerba znati sta i kako raditi, lakse je ispitaati koji su poslovi sigurni a i nase banke brze unovcavaju cekove.
samo u pocetku treba biti strpljiv i pratiti uputstva, ne srljati u investicije tamo gde je sumnjivo
info:
komercijalna i intesa su olaksale unovcavanje cekova i skratile rok za proveru ceka.
u ovoj godini bilo manje scam sajtova jer su i alertpay i paypal poostrile uslove za odrzavanje racuna vlasnika sajtova