Zarada on-line (net poslovi)

Započela jessicarbt 14.11.2007. 19:45

Nije dozvoljeno ostavljanje kodova, lozinki, linkova!

članica
Pol:
juce i danas jos nista od reklama :angry:
desavalo se to i ranije to zavisi koliko se clanovi oglasivaci reklamiraju
ne znam koliko ce to da traje.
poslacu ti pp

samo da javim, sada ima 6 reklama na cs.
ne znam koliko dugo ce stajati na sajtu.
EST je nase vreme - 6 sati, reklama ima po nasem vremenu otprilike od 14h - 04h

članica
Pol:
Programi internet zarade koje ja koristim:

PROVERENI sajtovi:

Paid to Play
Dungeons & Treasures - avanturisticka igrica koja placa svoje clanove. Prihod sajta dolazi od clanova koji uplacuju za veci rank. Moze besplatno da se igra i tada je rank "vitez" (Knight)

Paid to Socialize
YUWIE - sajt za druzenje, dopisivanje, chat, pisanje blogova, postavljanje slika, videa... slican MySpace-u, Facebook-u, sa razlikom sto vas ovaj placa prema tome koliko ste aktivni.

Paid to Click
PalmBux

Ostali sajtovi koje koristim:

Paid to Post
United Gaming Nation - forum za diskusiju o igrama i svacemu ostalom. Zaradjujete svaki put kad se ulogujete, kada postujete, otvarate teme...

Paid to Share
Sajt slican ostalim Free hosting sajtovima za hosting i download, kao sto je RapidShare, MegaUpload... Sa ovim sajtom zaradjujete svaki put kada neko download-uje neki vas fajl.

Paid to Click
BuxMatrix
UpBux
YouPTC

članica
Pol:
Poslednju izmena napravila: Plava u 19.11.2011. 16:08
Citat: MakiDanceKucaj na google Stonghold
Ja sam bila tamo, mozes da zaradis i do 20-30 hiljada mesecno ako se potrudis. Radno vreme ti je u prvoj smeni od 10 do 18h, a u drugoj od 18 do 02h (ako radis od kuce). a ako si u kancelariji onda ti je stalno vreme od 18 do 01h.
:flower:
O cemu se ovde radi, na guglu ne pronalazim nista? :confused:

Ja stavljala i Stonghold i Stronghold i nista pametno. Jedino ako nije posao vezan za testiranje igrice Stronghold sto i ne bi bilo tako lose :mrgreen:

Inace ja sam pre par dana pocela da klikcem na reklame, po nagovoru decka koji je poceo pre 10ak dana, njegov drug vec duze vreme klikce i kaze da isplacuju, cak mu je i cek pokazao. Sta znam, probacemo, pa makar bilo i 20-30 dolara za pocetak, pola sata dnevno i nije neka zrtva :)
Na vrhuncu smeha, Univerzum se rasipa u kaleidoskop novih mogucnosti. 💫

članica
Pol:
Jel zna neko kako da otvorim paypal nalog s obzirom da se vecina placanja vrsi preko istog?

članica
Pol:
mali mish,
paypal ne mozes da verifikujes sem ako nisi iz slovenije ili neke od zemalja s kojima oni rade. tako da ne mozes da podizes novac, a mnogi poslovi i ne mogu da se rade bez verifikovanog racuna.
uglavnom svi poslovi mogu da se rade i preko alertpay ili nekog treceg racuna.
pogledaj ALERTPAY

članica
Pol:
Poslednju izmena napravila: Plava u 19.11.2011. 16:09
U decembru sam zaradila 12,47 DT dolara, tj 8,73 evra igrajuci igricu.

Ako zelite odma da pocnete da igrate evo linka:
dungeons-treasures.com

članica
Pol:
Jessicabt mene zanima sta konkretno ti imas od tih sajtova kada ih toliko reklamiras? Danas sam nesto trazila po googlu i nasla sam te na par sajtova da si otvarala temu za on line zaradu i reklamirala clixSence.  jel te placaju za reklamu ili sta?

članica
Pol:
rockMe,

poslala sam ti p poruku gde mozes da nadjes opsirnije objasnjenje.
radi se o vrsti timskog rada gde bas svako ko zapocne ima istu sansu, samo je pitanje da li ce da okupi tim i u kojoj meri da saradjuje s ostalima.  
ima nekoliko vrsti sajtova koje radim a vidim da zmajica i slougtergirl sa ovog foruma rade jos neke druge i dobro im ide.

članica
Pol:
Koliko sam ja skapirala slicno je MLM sistemu.

Ako ti neko posalje link za ukljucenje automatski se smatra da te je on "uclanio" i od svake odgledane reklame ta osoba ima deo zarade.

Naravno, svako moze sam da ode na sajt i uclani se.

članica
Pol:
pa nije bas ko mlm
kod mlm se nesto placa ili kupuje pa posle prodaje drugom.
ovde je sve besplatno.
svako moze da se prijavi direktno al onda ga sajt nekom proda pa i ne zna ciji je referal.
i najveca razlika, kada nekog dovedes, ne dobijas % od njega vec te sajt placa i za njegove aktivnosti.
to su neka osnovna pravila, ostalo se razlikuje od programa do programa

članica
Pol:
Kod MLM se ne placa i prodaje drugome nego je princip sirenja mreze pradavaca. ja npr uclanim tebe i jos pet ljudi a svako od vas uclani jos npr 5. Na taj nacin ja imam koristi od:
1. svojih aktivnosti
2. aktivnosti ljudi koje sam ja uclanila
3. aktivnosti ljudi koje su uclanili ljudi koje sam ja uclanila

i tako u dubinu i sirinu se siri mreza. Na slican nacin je objasnjenjo i na sajtu clixsense-a.

Sto se tice procenta ne uzima se direktno procenat od nekoga. Ako ja npr "uclanim tebe" od svake reklame koju ti odgledas ti dobijes standardnu cifru od 0.01 dolar (uglavnom) a ja dobijem ne znam ni ja sad koju cifru...

članica
Pol:
takav sistem /slican mlm/ je na clixsese i to do 5-og nivoa u dubinu.
ima vise varijanti, ali kod ptc - pay to click sajtova uglavnom se ne siri posao u dubinu vec samo na prvi nifo referala.
poslacu ti pp gde je to objasnjeno detaljnije.

Pol:
Poslednju izmena napravila: Plava u 19.11.2011. 16:10
Ja znam devojku koja radi na webcam sajtu. Puno zaradjuje, ali nismo toliko bliske da bi mi rekla o detaljima. Raspitujem se svud redom, ali mi niko ne pomaze. Ako neko ima iskustva, bas bi bilo lepo da mi prosvetli tu misteriju...
Sajt preko kog se prijavila je ovaj

postanitemodel.net16.net

članica
Pol:
To je na fazon Velikog brata samo u svojoj kuci koliko sam razumela. Licno,ne bih nikad pristala na tako nesto. Previse mi znaci moja privatnost.

članica
Pol:
pa i nije mi bas kao VB vec vise hot line preko kamere,ne mogu da zamislim da se time bavim :shy: