Başka saha dolabından altyapı çekilebilir mi?

qfennys10

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar. Türk Telekom'dan altyapı talebi oluşturdum. Dün (Cumartesi), hali hazırda bir talebimiz vardı müşteri hizmetlerinden, ama sisteme düşmemiş gibi şeyler dedi müdürlükteki görevli. Biz de oradan kendimiz tekrar bir ön başvuru yaptık. Hafta sonu olduğu için çalışmıyorlarmış, bilgi almak için buradaki bölge sorumlusunu aradı sanırım, ancak çalışmadıkları için "Ben size hafta içi dönüş yapacağım." dedi.

Benim sorum şu: Zaten önceden altyapımız vardı ama kesildi. Kabloları saha dolabına mesafemiz 420 metre civarlarındaydı. Türk Telekom, başka bir saha dolabından altyapı çekebilir mi? Aşağıya bir resim bırakacağım. Bu saha dolabı mı oluyor? Eğer bu saha dolabıysa ve bağlanabilirlerse, mevcut mesafe 110 metre. Önceki altyapıya göre 42 Mbps hız alabiliyordum. Eğer bu dolaba bağlanabilirsem, tahmini olarak kaç Mbps hız alabilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-15 225153.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-15 225153.png
    226,4 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu saha dolabına bu kadar mesefaniz varsa yine aynı hızlarda muhtemeln alırsınız. 250 metre mesafeden 70 Mbit hız alıyorum mesela. 30 metre mesefa de iş yerim oradan 100 Mbit alıyorum full yani.

Yeni konular

Geri
Yukarı