Sürprizbozan RDR2 onur seviyesi oyunun sonunda arttırılabilir mi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ggGAMEDR

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVİDİA 3060 ti AMD Ryzen 5600 16 gb ram 1 tb ssd
Meslek
Öğrenci
Arthur Morgan ile onursuz öldüm ama içim kötü oldu nasıl tekrar onurlu bir şekilde ölebilirim veya ölmeden önceye geri dönebilir miyim? Diyelim onurlu bir şekilde öldüm sonra Arthur'un mezarına John marston ile gidince çicek olacak mı?

Eski görevleri yapabiliyorsunuz. Mesela Red Dead Redemption görevini tekrar oynayabilirsiniz, ama hangi onurla bitirdiyseniz öyle oluyor diye biliyorum. Bana öyle oldu.

Eski görevleri yapabiliyorsunuz. Mesela Red Dead Redemption görevini tekrar oynayabilirsiniz, ama hangi onurla bitirdiyseniz öyle oluyor diye biliyorum. Bana öyle oldu.

Yani John ile onur kasıp tekrar o görevi oynasam yinemi onursuz olacağım bir de Red Dead Redemption'dan bir önceki görevi yapıp tekrar Arthur'la diğer görevi yapana kadar onur kasabilir miyim?

Yani John ile onur kasıp tekrar o görevi oynasam yinemi onursuz olacağım bir de Red Dead Redemption'dan bir önceki görevi yapıp tekrar Arthur'la diğer görevi yapana kadar onur kasabilir miyim?
John ile onurumu yükseltip, Red Dead Redemption görevini tekrar oynadım fakat sonuç değişmedi. Yine düşük onurda bitirdim.

Hocam eski görevi oynadıktan sonra direk John'a atıyor. Eski görevi yapıp Arthur'la Serbest Dünya'da gezemiyoruz. O önceki görevleri yapmadan savesini oluşturursanız oynayabilirsiniz diye biliyorum.

John ile onurumu yükseltip, Red Dead Redemption görevini tekrar oynadım fakat sonuç değişmedi. Yine düşük onurda bitirdim.

Hocam eski görevi oynadıktan sonra direk John'a atıyor. Eski görevi yapıp Arthur'la serbest dünya'da gezemiyoruz. O önceki görevleri yapmadan savesini oluşturursanız oynayabilirsiniz diye biliyorum.

Manuel save aldım ben ona geri dönebilir miyim döndükten sonra Arthur'la onurlu bitirsem oyunu olur sanırım.

Manuel save aldım ben ona geri dönebilir miyim döndükten sonra Arthur'la onurlu bitirsem oyunu olur sanırım.
Kendiniz Red Dead Redemption görevinden önce kaydettiyseniz, oraya dönüp devam edebilirsiniz diye biliyorum. Ben farklı bir görevde denemiştim. Arthur'la onuru yükseltirseniz kendi kaydettiğiniz savenizde, oyunu yüksek onurla bitirirsiniz.

Onurun oyunun sonunu etkilrdiğini bilmiyordum çok koydu onursuz ölünce Arthur gibi efsanevi bir adama yakışmayacak bir ölümdü.

Yeni konular

Geri
Yukarı