Steam The Lord of The Rings: Gollum 2.5 dolar!

Arkserhat

Centipat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
İlk defa %90 indirim yiyerek 2.5 dolara düştü. Oyun her ne kadar kötü olsa da bu fiyatı hak ediyor bence. Ne düşünüyorsunuz?

Çok kötü bir oyun olmasına rağmen sıkı bir yüzüklerin efendisi fanıysanız bu paraya alınıp kütüphaneye konulur. Onun dışında 2.5 dolar bile etmez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu oyunu oynamak yerine bu videoyu izleyin daha cok zevk alirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

dakika 2:29'dan sonrasi mukemmel

Hangi oyun hatırlamıyorum ama geçen sene böyle bir anda yüksek yüzdeli indirime giren bir oyun önce satabildiği kadar satmış sonra da yılbaşına doğru Epic Games üzerinde bedava verilmişti.Bende mağdur olmuştum oradan hatırlıyorum.Steam üzerinde de indirim bitiş tarihini 19 Aralık koymuşlar.Tahminim yılbaşına doğru Epic üzerinde bedava olur.Hatta belki açılış oyunu bile olabilir.Yatırım tavsiyesi değil tabiki ama alacak arkadaşlar göz önünde bulundursun.

Hangi oyun hatırlamıyorum ama geçen sene böyle bir anda yüksek yüzdeli indirime giren bir oyun önce satabildiği kadar satmış sonra da yılbaşına doğru Epic Games üzerinde bedava verilmişti.Bende mağdur olmuştum oradan hatırlıyorum.Steam üzerinde de indirim bitiş tarihini 19 Aralık koymuşlar.Tahminim yılbaşına doğru Epic üzerinde bedava olur.Hatta belki açılış oyunu bile olabilir.Yatırım tavsiyesi değil tabiki ama alacak arkadaşlar göz önünde bulundursun.
buna magduriyet denmez.

Yeni konular

Geri
Yukarı